Hajdu Tamás értékelte az ifjúsági csapat Veszprémi szereplését.

Telekom Veszprém – CYEB Budakalász Ifjúsági

32-31 (17-15)

Veszprém, 2017.09.29., 18.00

 

“A hétvégén idegenben, a Telekom Veszprém vendégeként léptünk pályára.

Küzdelmes, jó tempójú mérkőzést játszottunk. Sajnos csapatom meghatározó tagjai kisebb sérülésekkel bajlódtak, így nem tudtam teljes értékű játékosként használni őket. Emellett támadásainkat pontatlanabbul fejeztük be, mint ellenfelünk. Így kisebb hátrányt szedtünk össze, de a végjátékra szorossá tettük a mérkőzést (vezettünk is), de egyetlen pici góllal kikaptunk.

A játékfázisokat tekintve, védekezésben sokáig nem tudtuk megoldani a beálló játékost, de ezt a meccs felére orvosoltuk. Lerohanásainkat többet kellett volna erőltetni, ez egy kicsit lassabb volt a megszokottnál. Támadásban a több keresztmozgásos játékot kellett volna erőltetni, illetve a befejezéseknél sokat hibáztunk. Visszarendeződéseink jól sikerültek, csak a pontatlan támadójátéknak köszönhetően több gyors kontragólt kaptunk.

A csapat a meccsen összességében jól játszott, küzdött a végsőkig, sajnos hiányoztak a kulcsembereink, akik ugye kisebb sérüléssel bajlódtak.

Ugyanilyen elánnal dolgozunk tovább, és folytatjuk azt az utat, amin elindultunk.

A vereség ellenére, gratulálok a csapatnak.” – nyilatkozta Hajdu Tamás.

 

 

Játékoskeret: Vasvári Zsolt (kapus), Lopez Filkorn Nery (kapus), BIHARI AMBRUS (kapus), Firon Dömötör (2), TÓTH KRISTÓF (11), Csizmadi Bernát, BODNÁR MÁTÉ (5), Malák Péter, Nagy Ádám (1), Fekésházy Zsolt, Bátori Máté, Tihanyi Máté (3), Gonda Dominik (1), Glück Ákos, FAZEKAS LEVENTE (8), Kökény Ádám