Ifjúsági csapatunk győzelmet aratott Győrben ma délelőtt!!!

ETO SZESE Győr – CYEB Budakalász Ifjúsági

29-30 (14-15)

Győr, 2017.10.15., 11.00

Ma délelőtt idegenbe léptünk pályára az ETO SZESE Győr csapata ellen. – kezdte az értékelését Hajdu Tamás

A mérkőzésen mindkét csapat nagy tempót diktált, gyors játékot játszott. Sajnos számunkra rosszul kezdődött az összecsapás. Taktikai fegyelmezetlenségek miatt összeszedtünk egy kisebb hátrányt a tizenhatodik percig, amit a félidő végére egalizálni tudtunk és egy gólos előnyre tettünk szert. A második félidőt végig mi uraltuk, három, négy gólon tartottuk ellenfelünket. Több is lehetett volna a különbség, csak támadásban elkövetett technikai hibáknak köszönhetően, mindig magunkra húztuk a győri csapatot, akik gyors ellentámadásokból tartották magukat. A végére sikerült megtartanunk az előnyünket, és egy küzdelmes, végig feszült mérkőzésen nyerni tudtunk.

A védekezés és a kapusteljesítmény a mérkőzés egészében jó volt. Támadójátékban több buta technikai hibát követtünk el, mint szoktunk, amit az ellenfél gyors ellentámadásokkal ki is használt. Lerohanásaink jól sikerültek, nagy tempót diktálva sok könnyű gólt lőttünk.

Dolgozunk tovább Forgács Gyula kollégámmal, hogy ezeket a technikai hibákat a minimálisra csökkentsük, és okosabban, taktikusabban játszunk a bajnokságban.

Gratulálok a csapatnak.

 

Játékoskeret: VASVÁRI ZSOLT (kapus), Lopez Filkorn Nery (kapus), Bihari Ambrus (kapus), TÓTH KRISTÓF (7), Csizmadi Bernát, MALÁK PÉTER (1), Nagy Ádám (2), Fekésházy Zsolt (3), BÁTORI MÁTÉ (4), TIHANYI MÁTÉ (3), Gonda Dominik (2), Glück Ákos (1), Fazekas Levente (2), Kökény Ádám (1), Balázsi Levente, BORBÉNYI ANDRÁS (4)