Hazai pályán, élő közvetítéssel játszott U14-es csapatunk vasárnap!

Perényi Zoltán, az U14-es csapat edzője értékelte a két mérkőzést: “Az első meccsen az Elektromos csapatával szerettünk volna egy szoros, végig kiélezett 40 percet játszani. Sajnálatos módon ez nem sikerült és nagy arányú vereséget szenvedtünk el. 12 percig jól és harcosan dolgoztunk. Utána viszont számomra is érthetetlen módon teljesen szétestünk minden téren. Semmilyen pozitívum nem volt a játékunkban. Ami a legrosszabb volt, hogy teljesen megadtuk magunkat, mint egyénileg, mint csapat szinten. Hozzáállásunk miatt megérdemelt vereséget kaptunk ilyen arányban is.
A 2. mérkőzés ha nem is játékban, de hozzáállásban és akaratban mindenképpen szerettünk volna javítani a Ferencváros ellen. Itt egy szoros első félidő után tisztességes vereséget szenvedtünk. Sokkal bátrabban, harcosabban játszottunk, teljesen más arcunkat mutattuk. Ha első meccsen is ilyen felfogásban játszunk sokkal szorosabb eredményt is elérhettünk volna.
 
Kicsit csalódott voltam a mutatott arcunk miatt, mert ennél több van bennünk. De megyünk tovább és próbálunk minél jobban fejlődni, közelebb kerülni a többi csapathoz!
BP. ELEKTROMOS SE -CYEB BUDAKALÁSZ 
34-17 ( 14-9)
Sápy M., Báródi M. 4, Berényi B.,Tóth G., Wittmann G., Zanati Á. 2, Szőcs B. 2, Mellák B. 5, Szepesi G. 3, Dombai L., Percze P. 1, Patócs V.
CYEB BUDAKALÁSZ- FTC KN KFT   
16-26 (9-10)
Sápy M., Báródi M., Berényi B.,Tóth G., Wittmann G.2, Zanati Á., Szőcs B.1, Mellák B. 9, Szepesi G. 3, Dombai L., Percze P., Patócs V. 1.