Hazai pályán szenvedett 4 gólos vereséget serdülő csapatunk.

November 18-án a Vác csapatát fogadtuk.

“A héten tudtuk hogy lesznek hiányzók, még mindig sérüléssel küzdők és iskolai kirándulások miatt. Olyan játékosok kaptak lehetőséget, akik első vagy második mérkőzésüket játszották. Kellett a belső posztokra az erősítés, mert kevés volt a variációs lehetőség és a pihentetés. Az összeszokatlanság elsősorban a sebességben és a rossz átadásokban mutatkozott meg. Sajnos 6-7 átadás is az oldalvonalon ment ki. Ezeken a pontatlanságokon gyakorlással természetesen lehet javítani. Az első félidő utolsó perceiben döntetlen állásnál egyéni hibákból, fegyelmezettlenségből 3 gól kaptunk. Ezt nem szabad megengednünk, mert egy jó félidőt produkálhattunk volna. A második félidőben az ellenfél góllal kezdett és ezt az előnyt sajnos végig tartotta.

A kapusteljesítményen kívül nem volt kimagasló teljesítmény ami a mérkőzés megnyeréséhez szükséges lett volna.

Ezen a mérkőzésen a hozzáállással nem volt gond, próbáltunk küzdeni de játékban sokkal többet hozzá kell tenni egyénileg.” – nyilatkozta Kántor Gábor, vezetőedző.

CYEB Budakalász – Váci KSE-FŐNIX
20 – 24 /10-13 /

Csapat: BIHARI A.Guzsloványi Zs.Szlávik P.Gálli K.1,TAKÁCS V.6,Mellák B.Szabó D.Makkai P.4,László B.1,Nyilas Z.3,Tóth D.3,Vrhovina D.Stumpfel R.2,Marozs D.Osoha Gy.