U14

Alsóház első fordulójában Alsóörsre látogattunk. – nyilatkozta, Perényi Zoltán, vezetőedző. A hazai csapat ellen bátran, jól kezdtük a mérkőzést. Szépen kialakítottuk a helyzeteket de a befejezéseknél már pontatlanok voltunk, szélről sok ziccert hibáztunk. A 2. félidő első részében  még voltak lehetőségeink egy szorosabb eredmény eléréséhez, de az utolsó 10 percre  teljesen szétestünk. Így sima vereséget szenvedtünk.
A 2. mérkőzés pont az ellenkezője volt az elsőnek. Rosszul, gyámoltalanul, hite hagyottan kézilabdáztunk, ami 9 gólos hátrányt jelentett 13. perc után. Itt a védekezésünk feljavult, keményebb lett és a megszerezett labdákból könnyű indítás gólokat lőttünk,és félidőre 4 gólra sikerült felzárkózni. A 2. 20 percben tisztességes dolgoztunk,hajtottunk de a hatos falas védekezés ellen nem jó felfogásban játszottunk. Így nem volt esélyünk a pontszerzéshez.
10-15 percig tudunk jó szinten kézilabdázni,ami ezek a csapatok ellen sajnos kevés. Sokkal bátrabb,harcosabb egyéni teljesítmények kellenek!
CYEB BUDAKALÁSZ- ALSÓÖRSÉRT KÖZALAPÍTVÁNY 
16-25 ( 9-11 )
Sápy M., Báródi M. 3, Berényi B., Tóth G., Hevér L. 1, Wittmann G., Kocsi B. 1, Zanati Á. 1, Mellák B. 6, Szepesi G. 3, Percze P.1, Patócs V.
TATAI AC – CYEB BUDAKALÁSZ 
26-20 (14:10)
 

 

Sápy M., Báródi M., Berényi B., Tóth G., Hevér L. 1, Wittmann G., Kocsi B. 4, Zanati Á. 3, Mellák B. 7, Szepesi G. 5, Percze P., Patócs V.