U12 tornagyőzelme a Mikulás kupán Dunakeszin!

“U12-es csapatunk a Dunakeszi meghívásának eleget téve egy tornán vett részt a Duna túloldalán. Mindkét ellenfelet viszonylag fölényes győztük le a bajnokságban, így elsődleges célja az volt ennek a tornának, hogy az eddig kevésbé gyakorolt elemeket próbálgassuk mind védekezésben, mind támadásban.

Mindkét mérkőzés picit döcögősen indult, volt hibánk bőven mind támadásban, mind védekezésben. Mindkétszer a második félidőben sikerült magunk javára fordítani a mérkőzést.

Jó volt látni, hogy jó sebességgel, pontosan vittük fel a labdát, így sok gólt szereztünk lerohanásból, illetve gyors középkezdésből. Sokat fejlődtünk a két beállós játékban is, amiből rendre sikerült helyzetbe kerülnünk. Végre sikerült több tiszta lövőhelyzetet is kialakítani az átlövőknek. Védekezésben sokszor jól osztottuk el az embereket, illetve a beálló körüli védekezésünket sikerült sokszor jól megoldanunk.

A negatív oldalra kerül a helyzetkihasználásunk. Rengeteg lehetőséget puskáztunk el (az első mérkőzésen kb. 8 kapufánk volt…). A védekezésünk még mindig nem elég kemény. Sokszor bambulunk védekezésben, nem követjük figyelemmel a labdanélküli támadót, ebből sokszor okoztak nekünk kellemetlenséget.

Összességében elmondható, hogy megérdemelten nyertük meg a tornát, mindkét mérkőzés jól szolgálta a gyakorlást!

A torna legjobb kapusa Kis Tamás lett, akinek gratulálunk ehhez!

Csapat tagjai: Bagi Bence, Bogdán Igor, Drenkó Mátyás, Dudás Boldizsár, Czuppon Botond, Elsik László, Fejérdy Samu, Hajdu Balász, Kis Tamás, Kiss Máté, Lőrincz Dávid, Méri Levente, Vida Dominik