Hajdu Tamás értékelése-Ifjúsági csapat

FTC-Diagnosticum ifjúsági – CYEB Budakalász ifjúsági

31-26 (16-12)

 

 

Hajdu Tamás, vezetőedző: “A hétvégén idegenben léptünk pályára az FTC-Diagnosticum ifjúsági csapat vendégeként.

Sajnos a sérültjeink, betegeink még mindig nem voltak hadra fogható állapotban. Tehát mint az elmúlt időszakban, most is ügyes “könnyűlovassággal” vettük fel a versenyt, egy nálunk jobb fizikummal rendelkező csapat ellen. A vereség ellenére a mérkőzés egészében jól játszottunk, amit gyakorlunk, amilyen úton haladunk, azt a fiúk jól megoldották. Csak sajnos befejezésekben többet hibázunk, mint az ellenfél, így alakult ki az öt gólos vereség.

Támadásunk gyors volt, ötletes. Meg voltak a helyzeteink, csak a pontos befejezésekből kellett volna több. Ezekből gyors kontragólokat kaptunk. Védekezésben a nyitott rendszer most nem volt olyan hatékony. Elvesztettük az egy-egy elleni párharcokat, így a kapusaink is inkább ziccereket kaptak. A zárt rendszer most jobban muzsikált. Lerohanással elégedett vagyok, de ahhoz is kellett húsz perc, míg felvettük a saját tempónkat.

Örömteli tény, hogy látszik a csapaton a fejlődés, amit gyakorlunk napról napra azt viszont kapjuk a pályán. De sajnálatos tény, hogy klasszikus átlövő játékunk ebben a nehéz időszakban nincs.

Majd jövőre, teljes kerettel azon leszünk, hogy javítsunk!

Gratulálok a csapatnak!”

 

 

Játékoskeret: Vasvári Zsolt (kapus), Bihari Ambrus (kapus), FAZEKAS LEVENTE (2), GLÜCK ÁKOS (5), Firon Dömötör, Nagy Ádám (3), BÁTOR MÁTÉ (8), TIHANYI MÁTÉ (4), Csizmadi Bernát, Tóth Dániel (1), Tóth Kristóf (2), Borbényi András, Balázsi Levente, Gonda Dominik, Bodnár Máté (1)