Szponzoráció

Egyesületünk a szponzoráció és reklámszolgáltatások széles körét nyújtja. Ennek részeként fel tudjuk ajánlani támogatóinknak a Mez-szponzor lehetőséget:  a szponzor által meghatározott megjelenési arculatot és kiválasztott reklámokat elhelyezzük csapataink mezein, az egyesület honlapján: www.budakalaszfkc.hu.

További megjelenést tudunk biztosítani az általunk használt sportcsarnokokban, a Budakalászi Sportcsarnokban, (www.bkcsarnok.hu), valamint a Szentendrei Móricz Gimnázium tornacsarnokában. Ezekben a létesítményekben elhelyezzük a szponzorok hirdetéseit, a küzdőtér oldalfalain, a kapuk mögötti labdafogó hálón, kérésre a sportpadlón. Emellett lehetőséget adunk a Budakalászi Sportcsarnok külső homlokzatán történő megjelenésre.

Szponzoraink számára a csomag részeként megjelenést biztosítunk az alábbi média-felületeken:

TV Szentendre –  helyi regionális tv csatorna

Budakalászi VKC – helyi regionális tv csatorna

Budakalászi Hírmondó – helyi hetilap

Rádió Szentendre 91.6. – regionális rádióadó

valamint a hozzájuk tartozó hírportálok: www.radioszentendre.hu, www.tvszentendre.hu.

A média-felületek esetében hirdetéseket, termékmegjelenítéseket, szponzorált műsorokat illetve banner-eket tudunk elhelyezni. Az általunk összeállított médiaportfólió elérést biztosít a Dunakanyar régióban és Észak-Budán megközelítőleg 150.000-200.000 fő irányában.

Csapatunk szponzori körében a nagyvállalatok (Swietelsky Magyarország, CYEB Hungary) mellett szponzorációs lehetőséget kívánunk nyújtani a helyi közösségek, kis- és középvállalkozások számára is. Egyedi szolgáltatáscsomagként nyújtjuk a „Töltsön egy napot a csapattal! „ programunkat, mely során a szponzor kiválasztott képviselői egy napot együtt edzenek a csapattal, a hétvégi mérkőzésre lekísérik a játékosokat és elvégezhetik a kezdődobást is. Emellett a támogató csapatai, felnőttek és a gyerekek is megmérkőzhetnek az adott korosztályos csapattal.