Hajdu Tamás az ifjúsági csapat vezetőedzője értékelte a győzelmet.

Ifjúsági

CYEB Budakalász  – Váci KSE ifjúsági

29-26 (15-12)

 

“A hétvégén hazai pályán fogadtuk a Váci KSE ifjúsági csapatát.

Ezen a hétvégén is a kevesen voltunk, mivel az U23-as mérkőzés egy időben volt a mienkkel. Többen ott szerepeltek, ezzel a taktikai variációs lehetőségeink lecsökkentek. A csapat egy szoros, kiélezett meccsen hatalmasat küzdve, végig vezetve megszerezte a győzelmet.

A játékfázisok tekintetében a kapusteljesítményünk átlagos volt, de a végjátékra átlagon felüli lett. Védekezésünk most hullámzó volt. Mikor egy kicsit belefásultunk, belefáradtunk a mérkőzésbe akkor hiányoztak a mélységi védőmozgások, kilépések, ütközések, ezzel megnehezítettük a kapusunk dolgát. Lerohanásainkat most nem tudtuk jól érvényesíteni, mert az ellenfél jól rendeződött vissza, de futottunk rájuk, ezzel folyamatos feszültség alatt tartottuk őket. A mi visszarendeződéseink is jól sikerültek. Támadójátékunk jó volt, a jól kialakított helyzeteinket pontosan fejeztük be és kevés technikai hibát követtünk el, ami nagyon pozitív.” – nyilatkozta Hajdu Tamás, vezetőedző.

Gratulálok a csapatnak!

 

 

Játékoskeret: Vasvári Zsolt(kapus), Lopez Filkorn (kapus), Tóth Kristóf (6), Firon Dömötör (3), MALÁK PÉTER (4), TIHANYI MÁTÉ (1), Bátori Máté, GLÜCK ÁKOS (4), Fazekas Levente (6), Nagy Ádám (2), Bodnár Máté (3), Rach Bálint