Ifjúsági csapatunk a NEKA ellen lépett pályára itthon.

 

CYEB Budakalász ifjúsági – NEKA

21-31 (13-16)

Budakalász, 2017.11.29., 17.00

 

“Számunkra a körülmények tették nehézzé a mérkőzést, mivel betegségek és sérülések tizedelik csapatomat. Már-már cserelehetőségem sincsen, meghatározó játékosaim hiányoznak, ami megnehezíti a dolgunkat, mivel a legtöbb játékosnak végig kell játszani egy meccset. A legtöbben azért ültek a kispadon, hogy létszámban meglegyünk.

Ennek ellenére a fiúk kitettek önmagukért. Hatalmas szívvel, lelkesedéssel és tetszetős, jó játékkal felvettük a kesztyűt a sokkal erősebb NEKA ellen. Igaz, hogy a végeredményből nem látszik, de ez a különbség sajnos a második játékrész elején alakult ki, egy öt perces periódusban. Ahol eladtunk labdákat, illetve buta bejátszásokból gyors kontragólokat kaptunk. Tisztes ellenfelei voltunk az ellenfélnek, egy pillanatig sem látszott, hogy alárendelt szereplői vagyunk a mérkőzésnek.”

Gratulálok a csapatnak! – nyilatkozta Hajdu Tamás, vezetőedző.

 

 

Játékoskeret: Lopez Filkorn (kapus), Bihari Ambrus (kapus), FAZEKAS LEVENTE (4), GLÜCK ÁKOS (4), Firon Dömötör, Nagy Ádám (3), BÁTOR MÁTÉ (8), Tihanyi Máté (1), Csizmadi Bernát (1), Tóth Dániel, Kökény Ádám, Fekésházy Zsolt, Malák Péter, Borbényi András, Balázsi Levente